Kompanija ALEF je dobila nagradu NetApp Regional Distributor of the Year

NetApp je ocenio i predstavio svoje planove za budućnost na 12. EMEA Partner Executive Forum 2018 konferenciji, koja je održana u periodu 18. - 20. jun u Sevilji, Španija. Tokom trodnevne konferencije okupilo se više od 150 delegata i NetApp partnera iz celog sveta. Moto konferencije je bio "Winning Big Together" koji obuhvata saradnju sa partnerima, gde je krajnji cilj zadovoljstvo klijenta, koji se uklapa u teške izazove u dinamički promenljivom svetu skladištenja i upravljanja podacima.

ALEF je postao NetApp distributer 2012. godine i od tada je dobitnik ove nagrade po drugi put. "Potvrđeno je da je NetApp tehnologija pravi izbor, što odgovara korporativnoj strategiji izbora i povezivanja najboljih na tržištu." NetApp je postao tehnološki i inovativni lider u skladištenju i upravljanju podacima za više od 25 godina postojanja. Efikasno se bavi potrebama ne samo malih i jednostavnih klijenata, već i potrebama kompleksnih klijentskih zahteva. Ovo omogućava lakše povezivanje multi-cloud okruženja, gde klijent postiže visok stepen fleksibilnosti uz održavanje sigurnosti.


Martin Čársky, Sales Director, ALEF
(u sredini) svečano preuzima nagradu od John Rollason Senior Director, Marketing, Europe, Middle East & Africa (levo) i David Lacey, EMEA Distribution Manager (desno)

NetApp Regional Distributor of the Year

Na konferenciji su predstavljeni tehnološki trendovi i novosti u portfoliju, a predavanja i diskusija su bili posvećeni temama data-driven tehnologija i multi-cloud okruženja. Naravno, obavezni deo konferencije je bio networking i razmena poslovnih iskustava sa različitih tržišta. NetApp Senior Director Partners, Pathways & Commercial Alfred Manhart na konferenciji je rekao: "trendovi jasno pokazuju, budućnost će da bude u automatizaciji infrastrukture i upravljanju veštačkom inteligencijom". I na kraju, hvala svim učesnicima, partnerima i sponzorima konferencije kao  što su Cisco, Veeam, Fast Lane za odličnu organizaciju i atmosferu.

Ukoliko ste zainteresovani za testiranje NetApp sistema ili POC-a, kontaktirajte nas na:

Bratimir Timotijević

KONTAKTirajte nas

NetApp Regional Distributor of the Year