Nutanix – HCI rešenje budućnosti

Milan Marinković

Business Development Manager

Milan.Marinkovic@alef.com

Proverite zašto najveće svetske kompanije veruju Nutanix-u. Saznajte više o Nutanix Enterprise Cloud hiperkonvergentnoj platformi.

Kombinacijom jednostavnosti i fleksibilnosti Public Cloud rešenja, a sigurnosti i kontrole internog data centra, Nutanix Enterprise Cloud rešenje integriše vašu serversku, storidž, mrežnu i virtualizacionu infrastrukturu u jedinstvenu softversku platformu koja vam pruža najbrži i najefikasniji put ka inovacijama.

Danas je IT distribuiran. Ne koristi se samo jedan Cloud. Poslovne aplikacije su instalirane u privatnom, public ili hibridnom cloud-u. Koriste se različiti menadžment alati, različite infrastrukturne tehnologije, a troškovi su često nepredvidljivi. Nutanix Enterprise Cloud softver pruža jedinstven OS na svim Cloud platformama i jedinstvenu menadžment platformu!

Jedan OS Jedan klik Svaki cloud
Jedan OS Jedan klik Svaki cloud

Zašto Nutanix softver?

Nutanix vam pruža slobodu izbora – od izbora hipervizora (VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer, Nutanix AHV), vrste hardvera (Dell, Lenovo, IBM, Cisco, HPE)  i izbora Cloud platforme (AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Xi Cloud Service Nutanix), ali i mogućnost da ga koristite jednostavno i efikasno u svom data centru za bilo koju poslovnu primenu i aplikaciju (Oracle, SAP, hadoop, Exchange, splunk>, Citrix VDI …).

Više informacija možete naći na linku.

IDC analiza – Nutanix i tradicionalna infrastruktura

IDC je objavio izveštaj o prednostima koje korisnici imaju prelaskom sa tradicionalne 3-tier infrastrukture na Nutanix HCI tehnologiju, potkrepljen podacima koji su zaista izuzetni (534% ROI u periodu od 5 godina, 60% smanjenje u operativnim troškovima, povratak investicije u roku od 7 meseci). Za više informacija preuzmite IDC white paper:

IDC