Ana Bondžić

Ana Bondžić

Business Development Manager
Sales

+381607090802

Goran Lučić

Goran Lučić

Product Manager/non EU countries
Sales

+381692042082

Sophos

Sophos je svetski lider u oblasti sigurnosti i kontrole informacionih sistema. Sophos proizvode trenutno koristi više od 100 miliona korisnika i 200.000 organizacija u preko 150 zemalja širom sveta. Sa više od 30 godina iskustva i uz pomoć SophosLabs istraživačkog centra za analizu pretnji, Sophos promptno reaguje na nove pretnje i dostiže najviši nivo zadovoljstva korisnika.

Sa svojim portfoliom proizvoda ne samo da nudi kompletnu zaštitu vaše organizacije, već eliminiše kompleksnost u svakom segmentu mreže.

Sophos proizvodi se mogu podeliti na bezbednost sledećih segmenata:

 
  • Mrežnu zaštitu (Firewall, Wi-Fi, VPN, Web i Email)
  • Zaštitu krajnjih korisnika i servera (Endpoint Protection, Intercept X, 
    Mobile, SafeGuard Encryption, Sophos Clean, Server Protection)
Sophos

Više detalja o svim proizvodima možete naći na linku.

Sophos highlights:

Sophos highlights

Jedna od osnovnih prednosti Sophos-a jeste mogućnost da se svim proizvodima centralno može upravljati korišćenjem jedinstvene konzole odnosno aplikacije Sophos Central koja je bazirana u Cloud-u i kojoj korisnici pristupaju putem web-a.

Korišćenjem Synchronized Security platforme, odnosno komunikacije između svakog pojedinačnog proizvoda Sophos-a, informacije o bezbednosnim pretnjama se promptno razmenjuju što omogućava istovremenu i koordinisanu reakciju svih delova mreže i otklanjanje takvih pretnji bez intervencije IT timova.

Sophos je jedina kompanija koja predstavlja lidera po Gartner rangiranju u tri oblasti: Endpoint Protection, Unified Threat Management i Mobile Data Protection!

Za više informacija o kompaniji Sophos posetite web stranicu www.sophos.com. Ako želite postati autorizovani partner, kontaktirajte nas na: .