Cisco

  Cu inovațiile sale, Cisco a schimbat de-a lungul timpului industria, standardele industriale și modul în care lucrăm cu toții. Colaborarea IP - telefonia IP, colaborarea web (WebEx) și videoconferința (TelePresence) au înlocuit sistemele clasice de telefonie. După ce a intrat în businessul serverelor, Cisco a reușit să depășească giganți precum Dell și IBM pe serverele blade și a devenit cel de-al doilea producător de servere blade din întreaga lume.

  Acest lucru s-a datorat în principal unei schimbări în modul în care au fost regândite centrele de date - infrastructura flexibilă și convergentă ce aduce operațiuni simplificate și economii financiare. Conceptul SDN a fost potrivit pentru Cisco, aducând arhitectura Application Centric Infrastructure (ACI), oferind deschidere, flexibilitate și securitate businessurilor curente. Ecosistemul partener extins - F5, Citrix, NetApp, RedHat, Microsoft sau IBM - confirmă acest lucru.

  Cisco a achiziționat cu succes un număr de alți producători pe parcursul existenței sale. Exemplele cele mai mari și mai de succes sunt Crescendo, Selsius, Scientific Atlanta, Iron Port, Tandberg, Linksys, Aironet, SourceFire sau Meraki.

  Strategia Cisco a fost să fie numărul unu sau doi în industrie. Și dacă cu mult timp în urmă, a reușit cu switching, routing și security, astăzi includem și serverele cu procesoare Intel și colaborarea online cum ar fi Webex sau Spark.

  Consilier pentru affiliate Cisco

  Cisco

  ALEF Suport

  Aveți nevoie de suport privind businessul și solutiile Cisco? Contactați-ne!

   

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   

  2.

  Locul pe servere

  Cisco este al doilea mare producător de servere blade din lume înainte de IBM, Dell, Fujitsu.

  5 mld.

  Investiții în cercetare

  Cisco investeste anual peste 5 miliarde de dolari in cercetare si dezvoltare.

  70%

  Cotă de piață

  Cisco are o cotă de piață de 70% în lumea switchurilor și a rețelelor wireless.

  ALEF colaborează cu Cisco de peste 20 de ani, iar astăzi este cel mai important distribuitor regional din Europa Centrală și de Est.

  De asemenea, Cisco oferă un portofoliu bogat de licențe software OEM de la VMware, Microsoft, Red Hat, SUSE și Veeam. Prin urmare, face posibil să acopere nu numai nevoile hardware, ci și nevoile software ale clienților prin achiziționarea de la un furnizor - de la Cisco.

  Cum să deveniți partener Cisco

  Cisco își oferă produsele, serviciile și soluțiile exclusiv printr-o rețea de parteneri certificați. Deveniți un partener Cisco și profitați de un program de parteneriat Cisco ce vă poate oferi: înregistrarea oportunităților, rebateuri, discounturi, fonduri de marketing, buyback (Tradeln), produse recondiționate de Cisco (Cisco Refresh), programe de finanțare (Cisco Capital) și suport profesional pentru proiectele la cliențili dvs. O descriere detaliată a programului de afiliere o găsiți aici: