Despre noi

ALEF este unul dintre cei mai mari și cei mai stabili distribuitori din Slovacia, Republica Cehă, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia, România, Polonia, Grecia și Moldova. La nivel de grup, ALEF s-a specializat preponderent în tehnologii Cisco, NetApp, Meraki, F5 Networks și Invea-Tech, alături de care s-a construit un business timp de mai mult de douăzeci de ani de experiență.

ALEF Distribution MD promovează și distribuie soluții și servicii IT, componente, accesorii și sisteme destinate atât pieței de business, cât și consumer. Suntem orientați către client și ne concentrăm pe livrarea de servicii și soluții complete, care să satisfacă cerințele acestuia.

De ce ALEF?

Experiență bogată

De aproape 30 de ani suntem distribuitori de produse si soluții IT în 10 țări din Europa Centrala și de Est. Din 2023, suntem prezenți și pe piața din Moldova.

Combinație unică

Ne dorim să fim cât mai aproape de partenerii noștri și să venim în întâmpinarea nevoilor lor cu servicii și soluții adaptate pieței. Aducem un plus de valoare produselor și soluțiilor distribuite, prin oferirea de consultanță și acces la informații detaliate privind tehnologiile oferite, prin cursuri actuale despre Securitate, infrastructură și soluții cloud, susținute de echipa noastră de experți tehnici.  

Gamă vastă de servicii profesionale

• Servicii și soluții
• Distribuție hardware & software
• Definire soluții IT
• Management de proiect
• Cursuri
• Consultanță

O echipă puternică și bine pregătită

Avem în echipa noastră specialiști cu o vastă experiență în domeniile în care activează, tehnicieni și traineri certificați, o echipă puternică de vânzări și oameni specializați pe zona de suport.

Workshop-uri gratuite

Oferim clienților noștri o serie de cursuri, workshop-uri hands-on, seminarii și webinarii gratuite în tehnologii cum ar fi Cisco, etc., susținute de traineri certificați. La ALEF Training Center îți oferim toate cursurile de care ai nevoie. Echipa este formată din peste 50 de traineri calificați, specializați în multe domenii, gata să parcurgă alături de echipa ta tot traseul necesar unei formări profesionale. 

La nivel de grup, oferim workshopuri gratuite în Cehia, Slovacia, Ungaria și România.

Premii obținute

La nivel local și reacțional - Cisco Top Innovator 2008, distribuitor Cisco al anului în mai multe rânduri, partener de distribuție NetApp pentru Europa de Est în 2014, partener de distribuție NetApp pentru EMEA & LATAM în 2023, etc.

 

Oamenii noștri

Marele nostru avantaj sunt oamenii. Am reușit să formăm o echipă de profesioniști de top din IT, experți pe domeniile lor, care se preocupă constant de dezvoltarea abilităților lor.
Specialiștii noștri nu sunt doar teoreticieni, ci au o amplă experiență practică, ce provine din proiectele în care au fost implicați. Astfel, ei sunt pregătiți să răspundă cu promptitudine la orice provocări, datorită cunoștințelor tehnice vaste pe care le-au dobândit de-a lungul carierelor lor.

Viziunea noastră

  • Inovăm, dezvoltăm și căutăm avantajul competitiv în soluțiile și serviciile livrate
  • Îmbunătățim în mod continuu precesele operaționale 
  • Suntem un partener de încredere pentru clienții noștri, pentru vendori și colaboratori
  • Creștem în mod curent valorea adaugată pentru clienții noștri
  • Educăm și motivăm echipa noastră pentru a deveni una dintre cele mai bune din regiune, ceea ce continuă să fie avantajul nostru competitiv