ALEF în presă

Încearcă soluțiile Cisco Meraki

În calitate de partener strategic, Meraki oferă o platformă securizată, inteligentă, bazată pe o arhitectură modernă de tip cloud-native, capabilă să se adapteze pentru a satisface toate nevoile, atât pentru IMM-uri, cât și pentru marile companii, indiferent de mediul de lucru.

Să faci upgrade sau doar să reînnoiești? Aceasta este întrebarea.

Se împlinesc trei ani de când există subscripția de software Cisco DNA pentru SD-WAN și Routing. Dacă te numeri printre clienții care au beneficiat de această subscripție la momentul respectiv, te afli în fața unei decizii.

Cisco DNA Software pentru SD-WAN și Routing

Actualizări automate. Liniște și siguranță. Obține actualizările de securitate și funcționalitate imediat ce sunt lansate.

Echipa ALEF

Echipa ALEF este formată din oameni cu o vastă experiență în industria IT atât pe piața de distribuție produse si soluții cât și în livrarea de cursuri de formare profesională în domeniul IT.

Obiectivul nostru este de a oferi excelență operațională și suport tehnic complet partenerilor noștri. Dispunem de resurse ce oferă asistență tehnică pre-sales și post-sales, ajutând astfel partenerii ALEF să demareze noi proiecte sau oferindu-le sprijin suplimentar în cadrul proiectelor in derulare.