Să faci upgrade sau doar să reînnoiești? Aceasta este întrebarea.

Se împlinesc trei ani de când există subscripția de software Cisco DNA pentru SD-WAN și Routing. Dacă te numeri printre clienții care au beneficiat de această subscripție la momentul respectiv, te afli în fața unei decizii. Nu, această decizie nu se referă la reînnoirea abonamentului.

Reînnoirea este un lucru evident, presupunând că încă intenționezi să migrezi către SD-WAN sau să continui să utilizezi funcționalitatea SD-WAN activată de Cisco DNA Software.
Întrebarea reală este: „Sunt mulțumit de setul de funcționalități oferite de nivelul de software pe care l-am avut în ultimii trei ani sau doresc ca rețeaua mea să poată livra mai mult decât reușește în prezent?”

Procesul decizional nu este diferit față de cel întâlnit în cazul subscripțiilor. Iată câteva exemple care ți-ar putea fi familiare:

 • Sunt mulțumit cu un singur ecran SD pe subscripția Netflix? Sau doresc să fac un upgrade și să beneficiez de două ecrane în minunata rezoluție HD? Sau patru ecrane în Ultra HD?
 • Am un cont Hulu freemium, dar Disney are acel nou serviciu care aduce împreună trei furnizori de streaming. Are sens să fac un upgrade?

 

 • Sunt mulțumit cu o viteză de descărcare de 200 Mb/s de la furnizorul meu de internet? Doresc să trec la 500 Mb/s? Sau doresc să nu fiu limitat și să optez pentru 1 Gb/s?

Asta este frumusețea unei subscripții. În cele două exemple de streaming menționate mai sus, toate funcționalitățile sunt activate prin intermediul software-ului și pot fi utilizate pe același dispozitiv (televizor, un Roku, un Amazon Fire TV Stick etc.). Privind lățimea de bandă, modemul este deja capabil să suporte cel mai înalt nivel de transfer. Nu este necesară înlocuirea hardware-ului pentru a activa noi funcționalități, noi capabilități sau viteze noi; acestea sunt deblocate prin selectarea unei noi subscripții!

Cisco a proiectat în mod special routerele sale (Catalyst 8000 Edge Platforms Family, Cisco Integrated Services Routers (ISR) și 1000 Series Aggregation Services Routers (ASR 1000)) pentru a oferi aceeași flexibilitate. Cu acest aspect în minte, putem să începem o conversație despre motivele pentru care un upgrade al nivelului de software ar putea fi potrivit pentru tine acum și să explorăm capabilitățile de care nu știai că ai nevoie.

Cisco DNA Essentials pentru SD-WAN și Routing

Aceasta este suita de subscripții software entry-level oferită de Cisco pentru SD-WAN și Routing. Dacă rețeaua ta rulează în mod autonom (unii îl numesc routing tradițional), cel mai probabil ai subscripția entry-level, cea mai accesibilă, dar și cu cea mai modestă ofertă. Ea include limite care afectează crearea de VPN-uri, utilizarea Cloud OnRamp, capacitatea de a acționa în cazul alertelor DNS de la Cisco Umbrella și incompatibilități de dispozitive (Essentials nu este disponibil pentru vânzare sau migrare pe anumite dispozitive). Dacă utilizezi în prezent acest nivel, citește mai departe pentru a descoperi beneficiile unui upgrade al nivelului de software.

 

Cisco DNA Advantage pentru SD-WAN și Routing

Cisco DNA Advantage pentru SD-WAN și Routing este următorul pas natural pentru clienții care dețin în prezent Cisco DNA Essentials. Upgrade-ul la Cisco DNA Advantage aduce o valoare adițională considerabilă. De exemplu:

 • Toate restricțiile VPN sunt eliminate, permițând rețelei să crească organic, fără nicio piedică, în funcție de nevoile afacerii tale.
 • Cele trei variante Cloud OnRamp (SaaS/Multicloud/Colocation) sunt complet deblocate și disponibile pentru utilizare. Bucură-te de integrarea cu vManage și vAnalytics, informațiile de telemetrie ale aplicațiilor, optimizarea traseului cu Microsoft 365, Webex și majoritatea aplicațiilor SaaS, precum și conectivitatea automată de la site la cloud și de la site la site prin intermediul rețelelor middle-mile.
 • Ai acces la Cisco vAnalytics, un serviciu de analiză în cloud pentru Cisco SD-WAN. vAnalytics oferă informații detaliate despre performanța aplicațiilor și a rețelei. Alte beneficii importante includ Quality of Experience (QoE) pentru aplicațiile web, informații operaționale pentru reducerea timpului mediu de identificare (MTTI) a problemelor prin izolarea mai rapidă a cauzei principale și rapoarte de analiză riguroase.
 • Consolidează-ți poziția în materie de securitate cu ajutorul deep packet inspection, activat prin Cisco SD-WAN Application Intelligence Engine (SAIE).
 • Stabilește o frontieră integrată a rețelei SD-Access și rețelele SD-WAN.
 • În plus, te bucuri de o mulțime de îmbunătățiri pentru rețelele de nivel 2 și nivel 3 odată cu upgrade-ul efectuat.

Cisco DNA Premier pentru SD-WAN și Routing

Cisco DNA Premier pentru SD-WAN și Routing reprezintă destinația de upgrade pentru clienții care solicită cel mai înalt nivel de securitate în implementările lor SD-WAN. Cisco DNA Premier este complet datorită Cisco Umbrella SIG Essentials, o suită de securitate SD-WAN cu adevărat revoluționară și puternică. Cisco Umbrella SIG Essentials include:

 • Web Content Filtering: Primește rapoarte detaliate ce includ adrese URL complete, identitatea utilizatorului și a rețelei, precum și posibilitatea de a permite sau bloca acțiuni, inclusiv adresa IP externă. De asemenea, poți filtra conținutul în funcție de categorii sau adrese URL specifice pentru a bloca anumite destinații.
 • Cloud App Discovery: Oferă controlul aplicațiilor, informații detaliate despre acestea și despre riscuri, precum și posibilitatea de a bloca utilizarea aplicațiilor cloud ofensatoare sau nepotrivite în mediul de lucru. Aplică controale granulare pentru a bloca activități specifice ale utilizatorilor (de exemplu, încărcarea fișierelor în Box și Dropbox, fișierele atașate în Gmail, postările publicate sau partajate pe Facebook, Twitter etc.). De asemenea, poți impune controale pe tip de fișier pentru a preveni descărcarea anumitor tipuri de fișiere în conformitate cu politicile. Blochează fișierele cu risc (executabile care pot cauza instabilitate sau riscuri de scurgeri de date) sau blochează fișierele media și video (care consumă lățime de bandă și pot ridica probleme de drepturi de autor).
 • Cisco Advanced Malware Protection (AMP) pentru securitatea web: Oferă protecție antivirus și antimalware avansată, susținută de Cisco Talos threat intelligence și Sandbox Cisco Secure Malware Analytics.
 • Nivelul 3 și nivelul 4 de Firewall Cloud: Oferă vizibilitate și control pentru traficul de internet de pe toate porturile și protocoalele, suport pentru tunelurile IPsec pentru dirijarea securizată a traficului către infrastructura cloud, log-uri automate de raportare și politici personalizabile de IP, port și protocol afișate într-un panou de control securizat.
 • Roaming User Protection: Cisco AnyConnect® oferă protecție pentru angajații tăi chiar și atunci când nu sunt conectați la VPN. Beneficiază de o protecție continuă împotriva malware-ului, phishing-ului și callbacks de comandă și control, oriunde se află utilizatorii tăi.

Dacă acorzi o importanță deosebită protecției împotriva oricărei amenințări, dacă prețuiești un somn liniștit și odihnitor, având încredere că rețeaua ta este în siguranță, dacă înțelegi că securitatea trebuie să se adapteze în mod continuu și automat pentru a contracara noile amenințări, atunci vei găsi liniștea alături de Cisco DNA Premier pentru SD-WAN și Routing.

Bandwidth

 

Există un ultim aspect în Cisco DNA Software pentru SD-WAN și Routing care trebuie abordat. Alocările de lățime de bandă disponibile în cele trei niveluri de software s-au dezvoltat în ultimii trei ani. Nu mai este necesar să alegi între 11 niveluri decente de lățime de bandă. Acum ai posibilitatea de a alege între patru niveluri generoase. Cel mai probabil, vei beneficia de o lățime de bandă mult mai mare pentru fiecare leu pe care îl investești în comparație cu momentul în care te-ai înscris inițial. Și asta este benefic pentru toată lumea!

Să începem!

Este atât de simplu. O actualizare a nivelului de software Cisco DNA pentru SD-WAN și Routing poate oferi setul de funcționalități de care ai nevoie în prezent și poate accelera procesul de tranziție către SASE oricând ești pregătit. Contactează-ne astăzi pentru a-ți planifica upgrade-ul!

ALEF Suport

Aveți nevoie de suport privind businessul și solutiile Cisco? Contactați-ne!

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.