Promoţii

Furnizor 

Tehnologie

Anulează filtru

Centrul de date

Cisco - Tehnologie de centre de date pentru cloud privat, public sau hibrid

Enterprise Network

Arhitectura Enterprise Networks de la Cisco oferă o lume convergentă a rețelelor fixe și fără fir cu gestionare unificată, funcții globale de securitate a rețelei, switch-uri și routere pentru orice scenariu de utilizare, precum și instrumente centralizate de gestionare și raportare pentru întreaga rețea.

Collaboration

Arhitectura de Cisco Collaboration oferă o platformă eficientă de comunicații vocale și video unificate, în întreprinderi și organizații

Security

A sosit momentul pentru o generație modernă de atacuri direcționate, care sunt din ce în ce mai sofisticate și orientate spre un anumit tip de business sau persoane. Datorită diversității rețelelor actuale, protecția împotriva atacurilor este un proces complex. Atacatorii încearcă să se infiltreze în rețele în care este dificil să localizeze sau să elimine codul. Nu se bazează numai pe computere, ci și pe instrumente moderne - dispozitive mobile sau rețele de socializare. Descoperirea infiltrațiilor necesită o abordare mai cuprinzătoare și o corelare a informațiilor obținute.