Promoţii

Furnizor 

Tehnologie

Anulează filtru

Încearcă soluțiile Cisco Meraki

În calitate de partener strategic, Meraki oferă o platformă securizată, inteligentă, bazată pe o arhitectură modernă de tip cloud-native, capabilă să se adapteze pentru a satisface toate nevoile, atât pentru IMM-uri, cât și pentru marile companii, indiferent de mediul de lucru.

Să faci upgrade sau doar să reînnoiești? Aceasta este întrebarea.

Se împlinesc trei ani de când există subscripția de software Cisco DNA pentru SD-WAN și Routing. Dacă te numeri printre clienții care au beneficiat de această subscripție la momentul respectiv, te afli în fața unei decizii. Nu, această decizie nu se referă la reînnoirea abonamentului.

Cisco DNA Software pentru SD-WAN și Routing

Actualizări automate. Liniște și siguranță. Obține actualizările de securitate și funcționalitate imediat ce sunt lansate.

Cisco DNA Software pentru rețele Wireless

Beneficiază de o vizibilitate și orientare excepționale, precum și de servicii personalizate prin intermediul analizelor bazate pe locație.

Cisco Catalyst Seria 8300

Modernizează rețeaua de sucursală cu ajutorul tehnologiei cloud. Asigură agilitatea necesară într-un mediu cloud-native, beneficiază de securitate multi-strat și îmbunătățește vizibilitatea rețelei tale

ALEF intră pe piața din Moldova

ALEF Group, unul dintre cei mai importanți distribuitori cu valoare adăugată din Europa Centrală și de Est, și-a extins recent operațiunile în Moldova, aceasta devenind a zecea țară în care activăm.  Pe lânga Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia, România, Polonia, Grecia, Malta, Cipru și, din mai 2023 suntem prezenți și în Moldova. Cu sediul central în Republica Cehă, ALEF s-a impus ca unul dintre cei mai puternici distribuitori din regiune încă de la înființarea sa în 1994.

Software-ul Cisco DNA pentru switching

Transformă-ți rețeaua într-una inteligentă. Mărește și segmentează-ți rețeaua pentru a asigura securitatea, conformitatea și gestionarea proceselor complexe.

Centrul de date

Cisco - Tehnologie de centre de date pentru cloud privat, public sau hibrid

Enterprise Network

Arhitectura Enterprise Networks de la Cisco oferă o lume convergentă a rețelelor fixe și fără fir cu gestionare unificată, funcții globale de securitate a rețelei, switch-uri și routere pentru orice scenariu de utilizare, precum și instrumente centralizate de gestionare și raportare pentru întreaga rețea.

Collaboration

Arhitectura de Cisco Collaboration oferă o platformă eficientă de comunicații vocale și video unificate, în întreprinderi și organizații