Switch-uri Cisco Catalyst seria 1200 și 1300

Cisco Enterprise Switching are plăcerea de a anunța că noile switch-uri Cisco Catalyst din seriile 1200 și 1300 sunt acum disponibile pentru comandă!

Cisco Catalyst din seriile 1200 și 1300 sunt cele mai recente adiții ale portofoliului de switch-uri Cisco pentru companiile mici și mijlocii cu un sistem de operare bazat pe Linux, care combină performanța puternică a rețelei, managementul simplificat și fiabilitatea cu o suită completă de caracteristici de rețea care permit transformarea digitală a i sucursalelor și companiilor în dezvoltare.

Prezentarea switch-urilor Cisco Catalyst din seriile 1200 și 1300

 

SIMPLITATE

Gestionare flexibilă cu configurare bazată pe web și Cisco Business Dashboard. Descoperire automată, pentru o integrare ușoară cu produsele Collab și Wi-Fi

FLEXIBILITATE 

 
Flexibilitate optimă prin  cu conectivitate Gigabit, Multigigabit și 10G, uplink-uri Gigabit sau 10G și suport PoE+ de până la 740W.

SECURITATE

Protocoalele de securitate avansate oferă o bază soida de securitate, asigurând confidențialitatea și continuitatea  în afaceri.

.

Economisiți timp și bani și îmbunătățiți productivitatea cu o tehnologie garantată de compania Cisco, cunoscută pentru inovație în domeniul rețelelor.

AFLAȚI MAI MULTE

Switch-uri Cisco Catalyst® seria 1200

Rețea destinată companiilor, ușor de utilizat și la un preț accesibil

Switch-uri Cisco Catalyst® seria 1300

Componenta cheie pentru orice rețea destinată companiilor mici și mijlocii

 

De ce să faceți upgrade la switch-urile Cisco Catalyst din seriile 1200 sau 1300?

 

Swittch-urile Cisco® Catalyst®  din seriile 1200 sau 1300 asigură simplitate, flexibilitate și securitate pentru companiile mici și mijlocii. Construite cu un procesor dual-core de 1,4 GHz și 1 GB de DDR, acestea oferă de două ori mai multă viteză și de patru ori mai multă capacitate de stocare decât generația anterioară.

Switch-urile din seriile Catalyst 1200 și 1300 oferă o gamă largă de opțiuni Power over Ethernet (PoE), precum și Perpetual PoE, ceea ce face ca instalarea dispozitivelor IoT să fie la fel de ușoară ca și conectarea cablurilor.

Aveți întrebări cu privire la switch-urile Cisco Catalyst din seriile 1200 și 1300?

Completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.