Detaljna analiza Data Centra uz WhatsUp Gold

Jelena Prodanovic

Brand Coordinator

jelena.prodanovic@alef.com

  WhatsUp Gold je jednostavan alat za praćenje i upravljanje mrežama koji pomaže organizacijama da prate i upravljaju svojom IT infrastrukturom. Može se instalirati na fizičke ili virtualne servere i omogućava korisnicima da lako upravljaju kroz i pregledaju informacije o svojim mrežama, serverima i aplikacijama.

  Sa svojim veb-baziranim interfejsom, korisnici mogu da prilagode pristup informacijama koje žele da dele bez otkrivanja bilo čega drugog iz njihove praćene infrastrukture. 

  Oni takođe mogu da podešavaju skeniranja i da ih planiraju da se izvršavaju dnevno ili po potrebi. WhatsUp Gold može da detektuje i obavesti korisnike o bilo kakvim problemima koji se pojave. Jednom kada korisnici odaberu uređaj, oni mogu da vide važne informacije o njegovom stanju, a WhatsUp Gold može da obezbedi obaveštenja o problemima sa mrežom pre nego što ih korisnici prijave, što omogućava brzo rešavanje problema. 

  Zakljucno, WhatsUp Gold je kompletan alat za praćenje i upravljanje IT infrastrukturom, uključujući mreže, servere i aplikacije. On pruža niz funkcija i mogućnosti za praćenje, obaveštavanje i upravljanje ovim komponentama.

   

  Ako zelite da saznate vise detalja, mozete pogledati video koji opisuje lepotu ovog resenja LINK