Artificial Intelligence in the context of Microsoft Teams

Bojana Glogovac

Marketing and Training Specialist

Bojana.Glogovac@alef.com

Microsoft

Vreme je za velike promene! Vreme je da promenimo način na koji radimo stvari i prihvatimo bezgranične mogućnosti veštačke intreligencije!

Pridružite se 29.avgusta našim trenerima i saznajte kako Microsoft timovi mogu da vam pomognu da budete proaktivni, efikasni i u korak sa svim inteligentnim promenama u našoj eri. Računari i roboti nisu jedini koju mogu biti u korak sa svim izmenama! Naprotv, sve aplikacije koje nam svakodnevno olakšavaju život, kao što je Microsoft Teams idu u korak sa savremenim tehnološkim izmenama.

Agenda

                I. Microsoft Teams - overview

                II. Azure Cognitive Services

                III. Demo - Creating a Chatbot in Azure and integrating in with Teams

 Join Microsoft Teams Meeting 

*Join Microsoft Teams Meeting by phone: +40 21 529 2201 Romania, Conference ID: 757 892 96#

Učesnici

Ioan Ivan

BDM čiji je fokus na Microsoft 365 i Software Asset Management-u. Njegova uža specijalnost su: Cloud, Productivity, Flows i Biznis Servisi.

Dobro poznavanje Microsoft tehnologija i licenciranja je stekao radeći 3 godine u Microsoftu u Rumuniji, nakon čega se pridružio ALEF timu.

Microsoft BDM - ALEF

Valentin

Valentin Ghiță

Valentin Ghiță je Senior Sistem inženjer čiji su glavni fokus Microsoft cloud tehnologije, gde pokriva aktivnosti od Pre-Sales, implementacije/migratcije, kao i post prodajne aktivnosti, sa tehničkog aspekta.

Karijeru je započeo u Microsoftu, gde jeproveo 7 godina, pokrivajući on-premises (Windows Server / Exchange Server), kao i Cloud tehnologije (migrations to Azure and Office 365).

Sertifikovani Microsoft trener za Cloud tehnologije i Office 365 MCSE, kao i iskusan predavač na konferencijama. 

Senior System Engineer - ALEF

Microsoft