CommScope

CommScope pomera granice na polju komunikacionih tehnologija i stvara najnaprednije svetske mreže. Na globalnom nivou, njihova rešanja redefinišu konekciju, rešavaju izazove i pokreću inovacije koje će zadovoljiti buduće potrebe.

2019 godine, CommScope je kupio Arris i RUCKUS. Spajanjem ovih kompanija, ujedinjene su velike tehnologije, rešenja i talentovani ljudi, što je dalo veći pristup novim, rastućim tržištima. Ova kombinacija je stvori kompaniju sa neuporedivom širinom i komunikacionim mogućnostima.

Kontaktirajte nas ukoliko imate nekih pitanja
 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 

Kreiranje trajnih veza

Mreže moraju biti pouzdane, ali u isto vreme se moraju razvijati tako da ispunjavaju zahteve savremenog društva. Dugogodišnje iskustvo koje CommScope ima, omogućilo je inovativna rešenja, kvalitet i fleksibilnost, koja je neophodna kako bii se zadovoljili sve veći zahtevi i očekivanja kopmpanija.

Oblikovanje mreža budućnosti

CommScope mreže oblikuju budućnost! Od dizajniranja do rešavanja najkopleksinijih izazova koji se odnose na arhitekturu I širinu opsega, stručnost CommScope-a u bakrenoj,  vlaknastoj, žičanoj i bežičnoj infrastrukturi, daje podršku mrežama današnjice i priprema buduće mreže.

Omogućava 5G, private mreže a Gigabitnu brzinu svuda – prateći trendove kako bi se osigurala prednost.

Zajedničke inovacije

Tajna uspeha CommScope-a je pre svega bliska saradnja sa kupcima i prevazilaženje očekivanog – rešavanja današnjih izazova i zadovoljavanja budućih potreba.

Više informacija