CommScope

CommScope pomera granice na polju komunikacionih tehnologija i stvara najnaprednije svetske mreže. Na globalnom nivou, njihova rešanja redefinišu konekciju, rešavaju izazove i pokreću inovacije koje će zadovoljiti buduće potrebe.

2019 godine, CommScope je kupio Arris i RUCKUS. Spajanjem ovih kompanija, ujedinjene su velike tehnologije, rešenja i talentovani ljudi, što je dalo veći pristup novim, rastućim tržištima. Ova kombinacija je stvori kompaniju sa neuporedivom širinom i komunikacionim mogućnostima.

Kreiranje trajnih veza

Mreže moraju biti pouzdane, ali u isto vreme se moraju razvijati tako da ispunjavaju zahteve savremenog društva. Dugogodišnje iskustvo koje CommScope ima, omogućilo je inovativna rešenja, kvalitet i fleksibilnost, koja je neophodna kako bii se zadovoljili sve veći zahtevi i očekivanja kopmpanija.

Oblikovanje mreža budućnosti

CommScope mreže oblikuju budućnost! Od dizajniranja do rešavanja najkopleksinijih izazova koji se odnose na arhitekturu I širinu opsega, stručnost CommScope-a u bakrenoj,  vlaknastoj, žičanoj i bežičnoj infrastrukturi, daje podršku mrežama današnjice i priprema buduće mreže.

Omogućava 5G, private mreže a Gigabitnu brzinu svuda – prateći trendove kako bi se osigurala prednost.

Zajedničke inovacije

Tajna uspeha CommScope-a je pre svega bliska saradnja sa kupcima i prevazilaženje očekivanog – rešavanja današnjih izazova i zadovoljavanja budućih potreba.