NetApp

Netapp je svetski lider u oblasti hibridnih multi-cloud tehnologija. 

 

Od 1992. godine zahvaljujući konstantnim ulaganjima, Netapp je uspeo dugoročno da održi vodeću ulogu u predstavljanju inovativnih pristupa.

Rezultat toga je dovoljno efikasna i pouzdana storage arhitektura sa visokim stepenom integracije i mogućnošću skaliranja. Pionir je u konceptu izgradnje Unified Storage uređaja koji vrlo efikasno kombinuju SAN i NAS pristup podacima.

 

Zahvaljujući konstantnim inovacijama NetApp svojim korisnicima pruža hibridne cloud usluge za upravljanje aplikacijama i podacima, kako u cloud-u, tako i u on-premises okruženju. Na taj način pomaže kompanijama da izgrade Unified data strategiju i time smanje troškove, unaprede svoje poslovanje i preuzmu vodeću ulogu u data fabric svetu.

 

NetApp je poznat po visokom nivou integracije sa svim relevantnim partnerima, kao što su Cisco, Microsoft, Oracle, SAP, VMware, Citrix. Zbog te činjenice, mnoge aplikacije na NetApp infrastrukturi su u mogućnosti da rade efikasnije.

NetApp je takođe stekao deo rešenja kroz akvizicije i naknadne integracije u svoja rešenja. Pod NetApp logoom mogu se naći: LSI Engenio kao NetApp E-Series, Akori kao NetApp OnCommand Balance, RiverBed SteelStore kao NetApp SteelStore, ION Grid kao NetAppConnect, ByCast kao NetApp StorageGrid.

U NetApp cenovniku se takođe mogu naći OEM CommVault kao NetApp Snap Protect i Cisco, Brocade i SafeNet Storage Secure proizvodi.

NetApp

Kontaktirajte nas ukoliko imate nekih pitanja

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 

Interesantne informacije

  • Data ONTAP operativni sistem je najrasprostranjeniji storage OS na svetu.
  • NetApp uređaje koristi 96% kompanija sa Fortune 100 liste.

Neke od prednosti NetApp partnerstva

  • Mogućnost registracije poslovnih prilika
  • Tehnička podrška za vaše projekte
  • Marketinška podrška za razvoj
  • Partnerstvo sa pouzdanim proizvođačem