Kada odaberete Arris, birate 60 godina dugu tradiciju inovacija kompanije, koja je izumela digitalnu televiziju i uvela bežični Internet u domove sa prvim kablovskim modemom.

Arris ima dugogodišnje iskustvo u kreiranju tehnoloških promena, pa je samim tim i izbor vodećih svetskih kompanija, za povezivanje milliona ljudi širom sveta sa Internetom.

Temelj vaše Gigabit-ne mreže

Više informacija

Ako je Internet srž vašeg životnog stila, modem je srce koje ga održava – zbog čega je kompatibilnost modema i servisa krucijalna.

Iako će većina service provider-a iznajmiti modem, njegovom kupovinom ćete obezbediti kvalitetnije i bolje Wi-Fi iskustvo, uz oslobađanje od mesečnih plaćanja. Nisu svi modemi jednaki. Kako bi ste izbegli nedostatke u kompatibilnosti, potreban vam je modem napravljen po savremenim standardima i zahtevima tržišta - potreban vam je DOCSIS® 3.1. To znači da je vaš novi modem spreman da se poveže sa većinom  kablovskih provider-a poput: Spectrum, Xfinity, Cox i drugih.

Žično ili bežično?

Kada je upitanju kablovski modem, izbor je na vama!

Možete koristiti Arris žični i bežični kablovski modem, sve u zavisnosti od vaših potreba. Ukoliko već imate bežični ruter, možda ćete želeti nešto jednostavno i tradicionalno, kao što je kablovski modem.

Tražite all-in-one rešenje?

Wi-Fi kablovski modem može da radi i sa vašim postojećim Wi-Fi uređajima, kako bi vam omogućio besprekornu i brzu Internet vezu i glavne access point-e (AP) za vašu Wi-Fi mrežu.

Kontaktirajte nas ukoliko imate nekih pitanja
 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.