Vaši projekti ponekad mogu zahtevati posebne uslove isporuke i transporta. Da li vaši klijenti zahtevaju transport u okviru ili van EU? Da li kapacitet vašeg skladišta prevazilazi trenutne zahteve? Mi smo spremni da vam pomognemo u takvim vanrednim poteškoćama.

Domaći transport

Ukoliko je potrebno da isporučite nestandardnu isporuku u nestandardno vreme, ili ako vam je potrebna pomoć u istovaru ili instalaciji, mi smo pravi partner za vas.

Međunarodni transport

Biće nam zadovoljstvo da vam pripremimo atraktivnu ponudu transporta u celom svetu sa najboljim finansijskim i vremenskim uslovima. Na raspolaganju vam je naše bogato iskustvo u carinskim procesima u zemljama izvan EU.

Skladište/Montaža

Da li je isporuka na jednom mestu ili na neodrađeno vreme neodgovarajuća za vas? Da li je potrebno podeliti je na više delova? Da li je potrebno da konfigurišete kupljenu robu ili dodate vaše materijale pre isporuke klijentu? Informišite nas o tome!

Prilagođavanje raspoloživosti/Skladišta pošiljki

Ukoliko očekujete dugoročne isporuke unapred definisane robe ili vam nedostaje proizvod koji mi imamo na skladištu, biće nam zadovoljstvo da postignemo dogovor koji će izaći u susret vašim zahtevima.