Bogdan Đukić

Bogdan Đukić

Business Development Manager

+381608005010

EKINOPS je vodeći provajder otvorenih i interoperabilnih rešenja, I, II i III sloja OSI modela, servis provajdere širom sveta. Ekinopsova programabilna i visoko skalabilna rešenja omogućavaju brzu, fleksibilnu i ekonomičnu upotrebu novih usluga, kako za optički transport velikih brzina, tako i za velike kapacitete, kao i za usluge upravljanja virtualizacijom u okviru kompanije.

EKINOPS portfolio čine dva komplementarna proizvoda:

 
  • EKINOPS 360 brend pruža jedinstvenu, potpuno integrisanu platformu za Metro, Regional, i Long-Haul transportne servise. 
  • OneAccess brend pruža veliki izbor fizičkih i virtualizovanih opcija korisničke opreme drugog i trećeg nivoa mrežnih funkcionalnosti.
Ekinops

Dok servis provajderi prihvataju SDN i NFV modele implementacije, Ekinopsova rešenja pružaju mogućnost trenutne primene, uz mogućnost da neprimetno migriraju na otvoreni virtalizovani model, kada god to odluče.

EKINOPS je globalna organizacija, prisutna na 4 kontinenta. EKINOPS (EKI) – javno preduzeće, koje trguje na berzi Euronext Paris berzi, čije je sedište u Lannion-u u Francuskoj, i kćerka firma EKINOPS Corp., koja je osnovana u Sjedinjenim Američkim Državama.