Proizvodi

Proizvođač


Proizvodi
 

TehnologijaOtkazati filter

Nutanix

Nutanix je lider na području hiperkonvergentne infrastrukture i isporučuje rešenja koja usmeravaju IT fokus na aplikacije, kao i usluge potrebne za poslovanje preduzeća.

Arris

Sophos

Sophos je svetski lider u oblasti sigurnosti i kontrole informacionih sistema. Sophos proizvode trenutno koristi više od 100 miliona korisnika i 200.000 organizacija u preko 150 zemalja širom sveta. Sa više od 30 godina iskustva i uz pomoć SophosLabs istraživačkog centra za analizu pretnji, Sophos promptno reaguje na nove pretnje i dostiže najviši nivo zadovoljstva korisnika.

Sa svojim portfoliom proizvoda ne samo da nudi kompletnu zaštitu vaše organizacije, već eliminiše kompleksnost u svakom segmentu mreže.

Kemp

KEMP LoadMaster™ je napredan uređaj za balansiranje mrežnog saobraćaja i Layer 7 content switching uređaj sa naprednom platformom za Application Delivery and Optimization (ADC), te integrisanom SSL akceleracijom koja koristi ASIC čipove. LoadMaster™ inteligentno i efikasno distribuira korisnički saobraćaj između aplikativnih servera kako bi osigurao najbolje moguće korisničko iskustvo.

Ekinops

EKINOPS je vodeći provajder otvorenih i interoperabilnih rešenja, I, II i III sloja OSI modela, servis provajdere širom sveta. Ekinopsova programabilna i visoko skalabilna rešenja omogućavaju brzu, fleksibilnu i ekonomičnu upotrebu novih usluga, kako za optički transport velikih brzina, tako i za velike kapacitete, kao i za usluge upravljanja virtualizacijom u okviru kompanije.