Nova partnerska saradnja: ALEF i F5 Networks

Proširili smo naš portfolio proizvoda kroz novu partnersku saradnju: ALEF i F5 Networks!

Želimo da najavimo novu partnersku saradnju, postajući distributeri F5 Networks-a za Adriatic tržište. Na taj način, partneri kompanije ALEF će moći potpuno da iskoriste vrhunska kibernetička rešenja kompanije F5, ali i profesionalno iskustvo naših kolega, stručnjaka u oblasti poslovanja F5 iz cele ALEF grupe. Partnerstvo između ALEF-a i F5 datira još od 2012. godine na nivou grupe.

Sa više od 25 godina iskustva, F5 je lider na tržištu u oblastima Cloud-a, Sigurnosti i Automatizacije. F5 je američka kompanija specijalizovana za isporuku aplikacija i sigurnost. Sedište kompanije F5 se nalazi u Sijetlu, Vašington, sa razvojnim, proizvodnim i administrativnim kancelarijama širom sveta.

Opseg F5 rešenja

App Security
Omogućava vam da saznate koje su ranjivosti vaših aplikacija i da li mogu biti napadnute, tako da možete koristiti odgovarajuća rešenja kako biste smanjili rizik.

Traffic Management
Omogućava vam da unapredite balansiranje opterećenja, sigurnost, performanse i upravljačke usluge kako biste obezbedili brz i bezpotezan pristup aplikacijama.


Cloud
Možete koristiti F5 rešenja kako biste obezbedili i optimizovali aplikacije koje migrirate u Cloud ili koje već rade u Cloudu, kao i one koje razvijate za budućnost.

Automation & Orchestration
Možete koristiti komponente alatnog lanca automatizacije kako biste efikasno obezbedili, konfigurisali i upravljali uslugama koje vaše aplikacije koriste.


Naša misija u kompaniji ALEF je da vam pružimo najkvalitetnija IT rešenja. Ova nova partnerska saradnja nas još više približava tom cilju, omogućavajući nam da pružimo neuporedivu izvrsnost na tržištu.

Otkrijte snagu F5 uz ALEF Trening! Unapredite svoje stručnosti i ostanite ispred u dinamičnom tehnološkom pejzažu sa našim sveobuhvatnim F5 obrazovnim programima. Istaknite se uz ponudu ALEF Treninga i podignite svoje veštine na nove visine sa F5 kursevima.