Promocije

Proizvođač

 

TehnologijaOtkazati filter

Promocija KEMP Load Balansera!

Autor: Milan Marinković

Tokom meseca marta, a ukoliko zalihe budu dostupne i nakon ovog roka, traje 2-za-1 promotivna kampanja koja se odnosi na Kemp LoadMaster LM-5600 i Virtual Appliance VLM-5000.

Tokom ovog perioda klijenti mogu kupiti dva LM-5600 uređaja ili dva VLM-5000 po ceni jednog!

Besplatan alat za procenu rizika vaših privilegovanih naloga!

Autor: Milan Marinković

Predstavljamo vam jednostavan, brz i besplatan način da izvršite procenu koliko su privilegovani nalozi koje koristite izloženi rizicima. Pod privilegovanim nalozima smatramo pre svega vaše administratorske i sistemske naloge.

NetApp A200

Autor: Bratimir Timotijević

A200 je NetApp AllFlash UNIFICIRANI (NAS+SAN) uređaj najnovije generacije, u stanju da sa 24 SSD diska isporuči više od 100.000 IOPS-a uz kašnjenje manje od 1 mili sekunde, uz konstantno uključenu globalnu inline deduplikaciju kao i inline kompresiju na nivou bloka od 4KB u cilju uštede skladišnog prostora. Ovo se postiže korišćenjem samo jednog A200 2-nodnog Sistema (HA para). Pod unificiranošću se podrazumeva da se performanse ostvaruju na svim protokolima koje A200 podržava (NFS, NFS, iSCSI, FC, FCoE, pNFS, itd.) bez korišćenja bilo kakvog dodatnog hardvera ili softvera.

Promotivna ponuda Nutanix hiperkonvergentnog rešenja za unapređenje IT infrastrukture malih i srednjih preduzeća!

Autor: Milan Marinković

Iskoristite posebnu Nutanix promotivnu ponudu da za manje od 30,000 US$ koristite u vašem IT data centru najnaprednije rešenje hiperkonvergentnih platformi današnjice.

NetApp SolidFire - storage sistem za one koji ne preferiraju storage sisteme

Autor: Bratimir Timotijević

Postoji velika mogućnost da u svakoj organizaciji dođe do trenutka u kojem uvođenje novih programa i tehnologija predstavlja veliki izazov. Razlozi za to mogu biti različite prirode, od tehničkih pa sve do finansijskih, zbog čega se sve više organizacija odlučuje za Cloud rešenja. Prema Cisco Global Cloud index report-u, predviđa se da će se do 2018. godine, više od 78% radnih procesa data centara oslanjati na Cloud infrastrukturu, dok će preostalih 22% zadržati tradicionalne data centre.