Novosti

Proizvođač

 

TehnologijaOtkazati filter

Sophos Partner Roadshow 2018| 4. 10. Zagreb, Croatia

The biggest annual event of Sophos, Sophos Partner Roadshow is starting again – with their international & local experts we will be on tour to meet with you at a location near you! Join Sophos and Alef to see the future of cybersecurity and to discuss how we can together grow your business with Sophos Next-Gen Solutions!

NetApp AFF – Predvodnik budućnosti flash tehnologije

Autor: Nikola Radojlović

U procesu digitalne transformacije, preduzeća moraju da osavremene svoju IT infrastrukturu kako bi povećala brzinu i odziv sistema, kao osnovu za ključne poslovne operacije. All-flash sistemi za skladištenje podataka imaju široko područje primene za ubrzavanje uobičajenih poslovnih aplikacija. Međutim novije primene u analizi podataka, poput onih vezanih za veštačku inteligenciju i duboko učenje (deep learning), zahtevaju sve više performansi, koje flash sistemi prve generacije ne mogu da pruže. Takođe, od ključne važnosti je i pružanje mogućnosti upravljanja podacima, za unificirani sistem koji obuhvata data centre kako na lokaciji, tako i u oblaku. Nažalost, mnoga današnja all-flash rešenja ne uključuju robusni sistem za upravljanje podacima, integrisanu zaštitu podataka, skalabilnost, kao ni duboku integraciju između aplikacija i oblaka.

Sophos Central Summer Academy

Autor: Milan Marinković

Letnja Sezona IT Sigurnosti 
Sve što treba da znate o Sophos Central portalu

ONTAP 9.4 What’s New

Autor: Nikola Radojlović

Partnerski skup - Sophos New Reseller Day - 19.06.2018. god.

Autor: Milan Marinković

ALEF Distribucija Adria vas sa zadovoljstvom poziva na partnerski skup Sophos New Reseller Day koji će se održati 19. juna u Mama Shelter hotelu u Beogradu, a povodom početka saradnje sa kompanijom Sophos.

Preuzmite kontrolu nad podacima u vašoj infrastrukturi sa StorageGRID Webscale 10.4

Autor: Bratimir Timotijević

Korisnici širom industrije otkrivaju da nove aplikacije za društvene mreže, mobilne aplikacije, „big data“ i aplikacije u cloud-u, dovode do masovnog povećanja podataka zbog svog bogatog sadržaja. Petabajtna skladišta podataka više nisu retkost, jer zdravstvene, automobilske, finansijske i druge institucije sa bogatim sadržajem podataka, stvaraju digitalne objekte koji rastu po veličini, količini i životnom veku. Više nego ikad, tim podacima moraju pristupati različiti timovi na više lokacija, a često i u ubrzanom, zajedničkom načinu rada.

Nutanix je od Gartnera proglašen liderom u oblasti Hiperkonvergentne Infrastrukture

Autor: Milan Marinković

Globalna istraživačka kuća Gartner je proglasila Nutanix liderom, odnosno najbolje pozicioniranom kompanijom u Gartnerovom „Magičnom kvadrantu“ za kategoriju Hiperkonvergentne infrastrukture (HCI) u 2018. godini.

Thycotic Wins Gold in 2018 Cybersecurity Excellence Award

Autor: Milan Marinković

Thycotic, isporučilac Privileged Account Management (PAM) rešenja u preko 7500 organizacija širom sveta, dobitnik je prve nagrade 2018 Cybersecurity Excellence Awards u kategoriji PAM rešenja za najnoviju verziju proizvoda Secret Server 10.4. To je treća godina za redom da je Thycotic dobitnik ove prestižne nagrade.