ALEF Grupa revolucionizuje ponudu za Data Centre uz ExaGrid: Najsavremenije rešenje za skladištenje rezervnih kopija!

ALEF Grupa sa zadovoljstvom objavljuje revolucionarno proširenje ponude svoje infrastrukture za Data Centar, uspostavljajući partnerstvo sa ExaGrid Tiered Backup Storage, inovativnim rešenjem koje pruža najbrže performanse za rezervne kopije i vraćanje podataka u industriji, skaliranu arhitekturu sa fiksnim vremenskim prozorom za rezervne kopije kako podaci rastu, uz sveobuhvatnu bezbednost i oporavak od ransomvera. U svetu gde je zaštita podataka od suštinskog značaja, ALEF Grupa čini hrabre korake napred kako bi svojim korisnicima pružila neuporedivu sigurnost i posvećene usluge za rezervne kopije.

Ojačavanje vaših podataka protiv ransomvera uz inovativnu arhitekturu ExaGrid-a

ExaGrid se ponosi revolucionarnom arhitekturom, koja uključuje disk-cache Landing Zonu za brze rezervne kopije i vraćanje podataka, kao i Repozitorijski nivo (nivo sa stepenastom vazdušnom barijerom) bez izloženosti mreži za jeftino čuvanje podataka na dugi rok, uz neizmenjive objekte i odloženo brisanje radi obezbeđenja oporavka od ransomvera. Razumemo kritičan značaj sigurnosti podataka, a napredna tehnologija ExaGrid-a osigurava da vaši vredni podaci ostanu zaštićeni. Sa izuzetno brzim mogućnostima vraćanja podataka, ExaGrid redefiniše vreme oporavka, omogućavajući vam da se brzo vratite u normalu.

Više o arhitekturi ExaGrid proizvoda OVDE!

Bezproblemna integracija za maksimalnu efikasnost

 

ExaGrid ima čvrstu integraciju sa više od 25 aplikacija za rezervne kopije i alatima, podržava napredne funkcionalnosti sa vodećim provajderima softvera za rezervne kopije, kao što su Veeam, Commvault i drugi, što osigurava da se ExaGrid besprekorno integriše u vašu postojeću infrastrukturu. Ova kompatibilnost vam omogućava da iskoristite snagu ExaGrid-a bez remećenja vašeg ustaljenog radnog procesa.

ALEF Grupa: Unapređenje distribucije IT-a

U ALEF Grupi verujemo u pružanje više od samih proizvoda - pružamo sveobuhvatnu podršku, obuku i usluge koje podižu naše partnere i kupce na nove visine. Ova ekspanzija naše ponude potvrđuje našu posvećenost postavljanju novih standarda za distribuciju IT-a u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Od servera do mrežne opreme, primarnog skladištenja do Cloud usluga, sigurnosnih uređaja, pa sada i rešenja za rezervne kopije i arhiviranje, mi smo vaša destinacija za sve vaše IT potrebe.

Ojačavanje naše mreže: Dostupnost u više zemalja

Revolucionarno rešenje za rezervno skladištenje kompanije ExaGrid postavljeno je da ojača partnersku mrežu ALEF Grupe u različitim zemljama. ExaGrid će biti dostupan našim cenjenim partnerima i kupcima u Češkoj Republici, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Grčkoj, Kipru, Malti, Jadranskoj regiji i Moldaviji kao deo našeg predanosti izvrsnosti.

Budućnost zaštite i oporavka podataka je stigla, a ALEF Grupa, u partnerstvu sa ExaGrid-om, je na čelu ovog razvoja. Pridružite nam se u prihvatanju ove transformacione putanje dok revolucioniramo distribuciju IT-a u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

O ALEF Grupi

ALEF Grupa je pionirska snaga u distribuciji IT-a, postavljajući nove standarde izvrsnosti u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Sa sveobuhvatnim portfolijem koji obuhvata servere, mrežnu opremu, primarno skladištenje, Cloud rešenja, sigurnosne uređaje, a sada i najsavremeniju tehnologiju za rezervno kopiranje i arhiviranje, ALEF Grupa je vaš pravi IT partner za inovacije i rast.

O ExaGrid-u

ExaGrid pruža Rezervno skladištenje sa stepenastom strukturom, koja uključuje jedinstvenu disk-cache Zonu za brze rezervne kopije, skladište za dugotrajno čuvanje i arhitekturu skaliranja. ExaGrid-ova Landing Zona omogućava najbrže rezervne kopije, vraćanje podataka i trenutno oporavljanje virtuelnih mašina. Sloj sa Repozitorijumom nudi najniže troškove za dugotrajno čuvanje. ExaGrid-ova arhitektura skaliranja uključuje potpune uređaje i obezbeđuje fiksno vreme za rezervne kopije kako podaci rastu, eliminirajući skupe nadogradnje i zastarevanje proizvoda. ExaGrid nudi jedinstven pristup rezervnom skladištenju sa dva nivoa, uključujući nivo bez mrežne izloženosti, odloženo brisanje i nepromenljive objekte kako bi se oporavak od ransomvera obezbedio.

Za dodatne informacije, upite o partnerstvu i da biste doživeli snagu ExaGrid-a, obratite nam se danas. Zajedno, osigurajmo budućnost vaših podataka.

Kontaktirajte nas ukoliko imate nekih pitanja
 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.