Webinar: Kvartalni Security Update

Govornik: Jan Kopriva, Team leader at ALEF, Computer Security Incident Response Team

Cyber security je veoma kompleksno, multidisciplinarno polje na kom se svakodnevno možete očekivati  zanimljive novosti. Imajući to u vidu, teško da imamo priliku i vreme da pažljivo ispratimo sva dešavanja na ovom polju.

SecurityDeo odgovornosti našeg cyber security tima ALEF CSIRT, je i aktivno praćenje desetine otvorenih i zatvorenih izvora, koji se bave različitim aspektima cyber security-ja. Vodeći brigu o security incidentima koje se tiču ALEF-ove infrastrukture, kao i infrastrukture naših klijenata, ALEF tim je u mogućnosti da prikupi značajne podatke za statistiku, a koji se tiču trendova u cyber napadima, koji ciljaju organizacije u Češkoj Republici.

Zahvaljujući tome, naš tim ima jedinstvenu perspektvu na trenutna dešavanja na polju cyber security-ja.  Nudimo vam priliku da se upoznate sa najzanimljivijim trendovima i događajima u poslednja tri meseca, na našem Kvartalnom Security Update-u.

Tema o kojima ćemo govoriti na našem Kvartalnom Security Update-u su najnoviji trendovi, nazaniljivije vesti iz ove oblasti kao nove tehnike koje se koriste za  napad.

Datum: 06.05.2020.

Vreme: 15:00h

PRIJAVITE SE!