Promocije

NetApp A200

| Bratimir Timotijević

A200 je NetApp AllFlash UNIFICIRANI (NAS+SAN) uređaj najnovije generacije, u stanju da sa 24 SSD diska isporuči više od 100.000 IOPS-a uz kašnjenje manje od 1 mili sekunde, uz konstantno uključenu globalnu inline deduplikaciju kao i inline kompresiju na nivou bloka od 4KB u cilju uštede skladišnog prostora.

Promotivna ponuda Nutanix hiperkonvergentnog rešenja za unapređenje IT infrastrukt...

| Milan Marinković

Iskoristite posebnu Nutanix promotivnu ponudu da za manje od 30,000 US$ koristite u vašem IT data centru najnaprednije rešenje hiperkonvergentnih platformi današnjice..

NetApp SolidFire - storage sistem za one koji ne preferiraju storage sisteme

| Bratimir Timotijević

Postoji velika mogućnost da u svakoj organizaciji dođe do trenutka u kojem uvođenje novih programa i tehnologija predstavlja veliki izazov. Razlozi za to mogu biti različite prirode, od tehničkih pa sve do finansijskih, zbog čega se sve više organizacija odlučuje za Cloud rešenja.

Trendovi

Performanse D-Link switch-eva sa 10 gigabitnom konekcijom su ispred konkurencije

| Milan Rolović

Tolly grupa, vodeći nezavisni provajder testiranja i validacije IT proizvoda i usluga, utvrdila je da isplativi D-Link DGS-1510-28X i DXS-3400-24TC Gigabit Ethernet switch-evi pružaju izvanredne rezultate u performansama, potrošnji energije i "MAC address collision" testiranju.

Thycotic Password Reset Server (PRS) – olakšajte rad svom IT help desku

| Milan Marinković

Da li je vaš IT help desk previše angažovan na resetu lozinki i ne može pružati druge vidove neophodne podrške?.

Primena KEMP Load Balansera na Microsoft aplikacijama

| Milan Marinković

LoadMaster je load balanser tj. uređaj za balansiranje mrežnog saobraćaja kompanije KEMP Technologies koji ima široku primenu sa mnogim Microsoft aplikacijama. Kao preporučeno rešenje Microsoft-a, LoadMaster je optimizovan da pruži visoku dostupnost i da ubrza pristup aplikativnim platformama kao što su Exchange, Lync/Skype for Business, SharePoint, ADFS, IIS, Dynamics, Remote Desktop Services i Azure.

PAM - zašto ne treba čuvati lozinke u Excel tabelama

PAM ili Privileged Account Management je alat koji pomaže da se osigura upravljanje administratorskih lozinki, pristup osetljivim korporativnim informacijama i pristup za usluge i aplikacije naloga iz jedne konzole, sa jasnom podelom autorizacija i detaljnim tragom o izvršenim izmenama.

NetApp FAS2650

| Bratimir Timotijević

Uređaj FAS2650 je najnoviji NetApp uređaj FAS serije. U internoj šasiji visine 2U nalaze se dva kontrolera i dva redundantna napajanja. Sa spoljne strane predviđen je prostor za 24 interna diska. Diskovi mogu biti SAS (10k) ili SSD, kao i njihova kombinacija unutar šasije.

NetApp

Netapp je svetski lider u oblasti skladištenja i upravljanja podatacima. Od 1992 godine zahvaljujući konstantnim ulaganjima, Netapp je uspeo dugoročno da održi vodeću ulogu u predstavljanju inovativnih pristupa.

Još

Kemp

KEMP LoadMaster™ je napredan uređaj za balansiranje mrežnog saobraćaja i Layer 7 content switching uređaj sa naprednom platformom za Application Delivery and Optimization (ADC), te integrisanom SSL akceleracijom koja koristi ASIC čipove. LoadMaster™ inteligentno i efikasno distribuira korisnički saobraćaj između aplikativnih servera kako bi osigurao najbolje moguće korisničko iskustvo.

Još

ALEF tim

ALEF ADRIATIC tim čine zaposleni sa dugogodišnjim iskustvom u IT industriji/distribuciji i obrazovanju.

Naš cilj je da obezbedimo operativnu efikasnost i da pružimo punu tehničku podršku našim partnerima. Imamo lokalne tehničke resurse koji pružaju tehničku podršku, pre-sales i post-sales podršku kako bi partnerima pomogli na novim, kao i postojećim projektima. Regionalni tehnički tim (ALEF Grupa zapošljava više od 50 visoko kvalifikovanih sistem inženjera) vam je na raspolaganju i može da podrži najveće i najsloženije projekte.