Promocije

Promocija KEMP Load Balansera!

| Milan Marinković

Tokom meseca marta, a ukoliko zalihe budu dostupne i nakon ovog roka, traje 2-za-1 promotivna kampanja koja se odnosi na Kemp LoadMaster LM-5600 i Virtual Appliance VLM-5000. Tokom ovog perioda klijenti mogu kupiti dva LM-5600 uređaja ili dva VLM-5000 po ceni jednog!.

Besplatan alat za procenu rizika vaših privilegovanih naloga!

| Milan Marinković

Predstavljamo vam jednostavan, brz i besplatan način da izvršite procenu koliko su privilegovani nalozi koje koristite izloženi rizicima. Pod privilegovanim nalozima smatramo pre svega vaše administratorske i sistemske naloge.

NetApp A200

| Bratimir Timotijević

A200 je NetApp AllFlash UNIFICIRANI (NAS+SAN) uređaj najnovije generacije, u stanju da sa 24 SSD diska isporuči više od 100.000 IOPS-a uz kašnjenje manje od 1 mili sekunde, uz konstantno uključenu globalnu inline deduplikaciju kao i inline kompresiju na nivou bloka od 4KB u cilju uštede skladišnog prostora.

Trendovi

NetApp Snapshot

NetApp Snapshot je patentirana tehnologija kreiranja full backup kopija aktivnih podataka, koja predstavlja read-only kopiju aktivnog seta podataka. Kao funkcionalnost, Snapshot je integralni deo ONTAP operativnog sistema, instaliranog na FAS (hibridnim) i AFF (AllFlash) sistemima, ali i ONTAP Select i ONTAP Cloud proizvoda.

Nutanix Acropolis - arhitektura i servisi

Acropolis je distribuirani manager resursa, orkestaciona platforma i data layer Nutanix HCI rešenja..

Kako Flowmon rešenje pomaže u otkrivanju EXPETR/PETYA Wiper

| Milan Marinković

U slučaju napada pri kojem su vaši podaci kriptovani, najjednostavnije rešenje je jednostavno vratiti podatke iz backupa kojeg, verujemo, radite redovno. Nema nikakvog smisla kontaktirati ucenjivača ili platiti traženi iznos jer je tehnički nemoguće dešifrovati jednom kriptovane podatke.

Performanse D-Link switch-eva sa 10 gigabitnom konekcijom su ispred konkurencije

Tolly grupa, vodeći nezavisni provajder testiranja i validacije IT proizvoda i usluga, utvrdila je da isplativi D-Link DGS-1510-28X i DXS-3400-24TC Gigabit Ethernet switch-evi pružaju izvanredne rezultate u performansama, potrošnji energije i "MAC address collision" testiranju.

Primena KEMP Load Balansera na Microsoft aplikacijama

| Milan Marinković

LoadMaster je load balanser tj. uređaj za balansiranje mrežnog saobraćaja kompanije KEMP Technologies koji ima široku primenu sa mnogim Microsoft aplikacijama. Kao preporučeno rešenje Microsoft-a, LoadMaster je optimizovan da pruži visoku dostupnost i da ubrza pristup aplikativnim platformama kao što su Exchange, Lync/Skype for Business, SharePoint, ADFS, IIS, Dynamics, Remote Desktop Services i Azure.

NetApp

Netapp je svetski lider u oblasti skladištenja i upravljanja podatacima. Od 1992 godine zahvaljujući konstantnim ulaganjima, Netapp je uspeo dugoročno da održi vodeću ulogu u predstavljanju inovativnih pristupa.

Još

Kemp

KEMP LoadMaster™ je napredan uređaj za balansiranje mrežnog saobraćaja i Layer 7 content switching uređaj sa naprednom platformom za Application Delivery and Optimization (ADC), te integrisanom SSL akceleracijom koja koristi ASIC čipove. LoadMaster™ inteligentno i efikasno distribuira korisnički saobraćaj između aplikativnih servera kako bi osigurao najbolje moguće korisničko iskustvo.

Još

ALEF tim

ALEF ADRIATIC tim čine zaposleni sa dugogodišnjim iskustvom u IT industriji/distribuciji i obrazovanju.

Naš cilj je da obezbedimo operativnu efikasnost i da pružimo punu tehničku podršku našim partnerima. Imamo lokalne tehničke resurse koji pružaju tehničku podršku, pre-sales i post-sales podršku kako bi partnerima pomogli na novim, kao i postojećim projektima. Regionalni tehnički tim (ALEF Grupa zapošljava više od 50 visoko kvalifikovanih sistem inženjera) vam je na raspolaganju i može da podrži najveće i najsloženije projekte.