Promocije

Nova partnerska saradnja: ALEF i F5 Networks

Proširili smo naš portfolio proizvoda kroz novu partnersku saradnju: ALEF i F5 Networks!.

Promocija KEMP Load Balansera!

Tokom meseca marta, a ukoliko zalihe budu dostupne i nakon ovog roka, traje 2-za-1 promotivna kampanja koja se odnosi na Kemp LoadMaster LM-5600 i Virtual Appliance VLM-5000. Tokom ovog perioda klijenti mogu kupiti dva LM-5600 uređaja ili dva VLM-5000 po ceni jednog!.

NetApp A200

| Bratimir Timotijević

A200 je NetApp AllFlash UNIFICIRANI (NAS+SAN) uređaj najnovije generacije, u stanju da sa 24 SSD diska isporuči više od 100.000 IOPS-a uz kašnjenje manje od 1 mili sekunde, uz konstantno uključenu globalnu inline deduplikaciju kao i inline kompresiju na nivou bloka od 4KB u cilju uštede skladišnog prostora.

Trendovi

Nutanix Calm

| Goran Martić

Usmerite način upravljanja aplikacijama i podržite biznis!.

IT je na raskršću

| Goran Martić

NetApp

Netapp je svetski lider u oblasti skladištenja i upravljanja podatacima. Od 1992 godine zahvaljujući konstantnim ulaganjima, Netapp je uspeo dugoročno da održi vodeću ulogu u predstavljanju inovativnih pristupa.

Još

Kemp

KEMP LoadMaster™ je napredan uređaj za balansiranje mrežnog saobraćaja i Layer 7 content switching uređaj sa naprednom platformom za Application Delivery and Optimization (ADC), te integrisanom SSL akceleracijom koja koristi ASIC čipove. LoadMaster™ inteligentno i efikasno distribuira korisnički saobraćaj između aplikativnih servera kako bi osigurao najbolje moguće korisničko iskustvo.

Još

ALEF tim

ALEF ADRIATIC tim čine zaposleni sa dugogodišnjim iskustvom u IT industriji/distribuciji i obrazovanju.

Naš cilj je da obezbedimo operativnu efikasnost i da pružimo punu tehničku podršku našim partnerima. Imamo lokalne tehničke resurse koji pružaju tehničku podršku, pre-sales i post-sales podršku kako bi partnerima pomogli na novim, kao i postojećim projektima. Regionalni tehnički tim (ALEF Grupa zapošljava više od 50 visoko kvalifikovanih sistem inženjera) vam je na raspolaganju i može da podrži najveće i najsloženije projekte.